Vi har pusset opp nettsiden!

Vi er glade for å kunngjøre at vi har gjennomført en omfattende oppussing av nettsiden vår!

Omfattende totalrenovering

Vi har gleden av å introdusere vår nye nettside etter en omfattende totalrenovering. I arbeidet med å utforme sidene har vi hatt fokus på å sikre at vårt publikum, med ulike preferanser og behov, enkelt kan finne relevant informasjon.

Målet med denne oppgraderingen er å gjøre sidene mer brukervennlige, forenkle navigasjonen og gjøre det lettere for deg å finne den informasjonen du søker. Vi har gjennomgått og oppdatert mye av innholdet på hjemmesiden.

Med grundig planlegging, høy gjennomføringsevne og løpende dialog har vi endelig landet på en løsning som vi er stolte av, og vi ser frem til å bruke den i tiden som kommer. Gjennom samarbeidet med Gnist design, et kreativt byrå spesialisert innen webutvikling og digitale tjenester, har vi oppnådd et resultat som vi håper vil gi deg en bedre opplevelse på vår nettside.

Samarbeidet med Gnist design har fungert strålende, og vi kan anbefale de på det varmeste!

Nettsideutvikling er et kontinuerlig arbeid, og vi vil fortsette å videreutvikle den nye nettsiden. Vi oppfordrer deg gjerne til å ta en rundtur på den nye siden vår. Hvis det er noe du savner eller har tilbakemeldinger på, setter vi stor pris på å høre fra deg.

Vennlig hilsen alle oss i BPA Nord