Ledige stillinger

BPA-ordningen kan lyse ut sin stillingsannonse i Jobbnorge. Ta en titt nedenfor for å se om du finner noe som kan være aktuelt for deg.

I oversikten ser du kort hvem det søkes etter, hvor det er og type stilling.

Antall stillinger: 31

Sommerjobb i Tromsø: Opplev midnattssola og yte verdifull bistand!

Jeg er en 63 år gammel mann som søker en pålitelig og omsorgsfull person til å bli min personlige assistent på nattevakt. Jeg ble lam fra..

Tromsø

Deltid

21 juni, 2024

Drømmejobb i Tromsø – Sommerassistent i Norsk Naturperle!

Er du klar for å tilbringe sommeren i et av Norges mest spektakulære områder, midt i den fantastiske naturen i Nord-Norge? Omgitt av..

Tomasjord

Deltid

31 mai, 2024

Personlig assistent søkes til voksen dame i Tromsø

Jeg er en voksen dame som bor i Tromsø, og akkurat nå leter jeg etter noen flotte folk som kan bli en del av mitt BPA-team. Jeg trenger..

Tromsø

Deltid

Løpende

Assistent søkes til en blid og morsom liten fyr!

Jeg er gutt på snart 10 år som søker en eller flere assistenter til mitt BPA-team i Øksfjord i Loppa Kommune. Jeg er en blid og morsom fyr,..

Øksfjord

Deltid

Løpende

Kvinne (22) søker flere BPA-assistenter

Vi søker nye medarbeidere i vårt unike team som i øyeblikket teller 8 personer. Hovedpersonen i dette teamet er en 22 år gammel kvinne, som..

Øksfjord

Deltid

Løpende

Min fremtidige assistent – Søker empatisk og omsorgsfull person

Er du empatisk, omsorgsfull og fleksibel? Du er over 20 år og snakker norsk eller engelsk? Da kan dette være drømmejobben for deg:Jeg er en..

Myre

Deltid

Løpende

Sosial og samfunnsengasjert gutt søker BPA i Lofoten (Svolvær)

Jeg er en sosial og samfunnsengasjert gutt på 18 år som søker assistenter til min nyoppstartede BPA ordning. Jeg bor i Svolvær sammen med..

Svolvær

Deltid

Løpende

Livsglad jente søker etter flere assistenter (BPA) til sitt team på Myre

Heia! Jeg er en tenåring på 16 år og leter etter flere assistenter til mitt BPA-team. På dagtid er jeg opptatt med skolen, men etter..

Myre

Deltid

Løpende

Kjekk ung mann søker flere assistenter (BPA) til sitt team

Jeg er en hyggelig, positiv og utadvendt ung mann på 27 år. Jeg har mange ulike interesser som blant annet historie, star wars, videospill,..

Harstad

Deltid

Løpende

Personlig assistent søkes til gutt 7 år i Bardu

Jeg er en gutt på 7 år som bor på Setermoen med min familie. Jeg trives godt på skolen og det gir meg mye glede å være sammen med mine..

Bardu

Fast prosent

Løpende

Voksen, sosial mann søker etter assistent (BPA) på Skjervøy!

Jeg heter Arne Kvamme, og jeg er på utkikk etter en personlig assistent som kan være en viktig del av mitt daglige liv her på Skjervøy..

Skjervøy

Heltid

Løpende

BPA assistent

Vi er to brødre på 27 og 31 år som trenger assistanse til dagliglivets gjøremål. På grunn av vår muskelsykdom er vi rullestolbrukere og..

Lakselv

Heltid

Løpende

BPA søkes til blid lillebror

😊 Hei! Jeg er en gutt på 9 år og bor på koselige Lyngseidet sammen med min flotte mamma, tøffe storebror og den søteste lille hunden..

Lyngseidet

Deltid

Løpende

BPA, funksjonsassistent

Jeg er en 55 år gammel dame som var svært aktiv og sporty før jeg ble rammet av en sykdom for 4 år siden. Jeg sitter i rullestol og får..

Kvaløya

Deltid

Løpende

Jeg søker omsorgsfulle og aktive assistenter til mitt team!

Jeg er en trivelig dame i snart 30 årene. Jeg er mamma til en skjønn liten gutt på 2,5 år og vi trenger assistenter til vår lille familie…

Alta

Deltid

Løpende

Spennende mulighet for deg som ser etter helgejobb!

Er du fleksibel, har god arbeidsmoral og tar ei utfordring på strak arm? Da er det akkurat deg jeg søker etter. Gjerne ha humor, og et godt..

Tomasjord

Deltid

Løpende

3 år gammel solstråle søker assistenter

Hei! Jeg heter Vårin og er tre år. Jeg bor i Tromsø sammen med mamma og pappa, og elsker å være sammen med flokken min, leke og kose, lese..

Tromsø

Deltid

Løpende

Personlige assistenter (BPA) med og uten fagutdanning søkes til blid og aktiv gutt

Jeg er en blid og aktiv gutt på 9 år. Jeg bor i vakre Gratangen sammen med mine foreldre, to søsken og vår 1 år gamle hund. Jeg går i 4…

Gratangen

Heltid

Løpende

Mann i 60-årene søker etter engasjerte assistenter i Tromsø

Jeg er en mann i 60-årene og søker etter assistenter til mitt BPA-team.Vi er en liten familie med ett barn på grunnskolen og en som er..

Tromsø

Deltid

Løpende

10-årig gutt søker trygge og omsorgsfulle assistenter

Hei, jeg er Martin! Jeg bor på Silsand sammen med mamma og pappa. Akkurat nå går jeg i 5. klasse på Silsand barneskole. Jeg er litt..

Silsand

Deltid

Løpende

Rolig kvinne søker omsorgsfulle assistenter på dagtid

Jeg er en rolig og omgjengelig kvinne på 60 år som bor aleine i egen leilighet i Ballangen sentrum. Jeg har redusert mobilitet og variert..

Ballangen

Deltid

Løpende

Personlig assistent (BPA) søkes til snill og musikkinteressert mann

Jeg er en mann på 66 år, og jeg har en vennlig og omgjengelig natur med masse godt humør. Min livslange lidenskap er musikk, og jeg har en..

Tromsø

Deltid

Løpende

Personlig assistent (BPA) søkes til en aktiv og samfunnsengasjert mann på Senja

Jeg er mann på 66 år. Jeg bor i en enebolig på Silsand sammen med min førerhund. Fysisk aktivitet på treningssenter er viktig for helsa mi..

Silsand

Fast prosent

Løpende

Brukerstyrt personlig assistent (BPA) søkes til May Kristin

Jeg er en glad, sosial og aktiv jente på snart 18 år som søker assistenter til min ny oppstartete BPA ordning. Jeg bor i min egen koselige..

Lakselv

Heltid

Løpende

Personlig assistenter til voksen mann med ALS på Finnsnes (særlig på dagtid)

Jeg er en mann i slutten av 50-årene som har levd med ALS i 7 år. Jeg er positiv, har god humor og lever mitt liv videre uansett..

Finnsnes

Deltid

Løpende

Er du JUSS student? Og ønsker du deg en givende og meningsfull deltidsjobb?

Student søker en serviceinnstilt, fleksibel og pliktoppfyllende personlig assistent.Siden jeg studerer rettsvitenskap, søker jeg deg som..

Tromsø

Deltid

Løpende

Driftige assistenter med godt humør søkes i Hammerfest!

Hei. Jeg er en mann på 55 år som søker assistenter til mitt BPA-team i idylliske Hammerfest. Jeg er utdannet ambulansearbeider som ble..

Hammerfest

Deltid

Løpende

Voksen mann søker selvstendige BPA-assistenter

Jeg er en 62 år gammel mann som ble lam fra skuldrene og ned etter en trafikkulykke i 2014. Som et resultat av dette, er jeg avhengig av..

Tromsø

Deltid

Løpende

Vil du være min nye assistent?

Jeg er en sosial og aktiv gutt på 14 år og ønsker meg stødige assistenter, som ser muligheter over begrensinger. Som min personlig..

Bardufoss

Deltid

Løpende

Ungdom søker BPA

Jeg er en ungdom som skal starte på vg2 IT i Nordreisa fra høsten. Hverdagene er jeg på Storslett, og bor i leilighet nært skolen, men når..

Storslett

Deltid

Løpende

Fotballinteressert gutt, 16 år søker personlig assistent (BPA) i medleverstilling

Hei. Jeg er en blid gutt på snart 17 år og bor i min egen leilighet, som har et ekstra rom tilgjengelig for assistenter. Jeg går mitt..

Lyngseidet

Deltid

Løpende