Ledige stillinger

BPA-ordningen kan lyse ut sin stillingsannonse i Jobbnorge. Ta en titt nedenfor for å se om du finner noe som kan være aktuelt for deg.

I oversikten ser du kort hvem det søkes etter, hvor det er og type stilling.

Antall stillinger: 36

Nattassistent (BPA) søkes! Bli min trygge hjelper i nattetimene

Jeg er en 74 år gammel dame som bor på Tomasjord sammen med min mann. Jeg søker en pålitelig og omsorgsfull person som kan hjelpe meg med..

Tomasjord

Deltid

18 august, 2024

Ung voksen, hyggelig mann søker flere assistenter (BPA)

Hei, jeg trenger flere flotte assistenter i mitt team. Jeg er 27 år gammel og bruker elektrisk rullestol. Bor i enebolig, og har egen..

Harstad

Deltid

Løpende

Dame på 30 søker dedikerte BPA-assistenter for et selvstendig liv!

Jeg har godt humør, og liker å holde på med forskjellige ting både hjemme og utenfor huset.Jeg sitter i rullestol og trenger gode..

Alta

Deltid

Løpende

Bli med på et kreativt eventyr! Engasjerte BPA-assistenter søkes til aktiv jente i Øksnes!

Er du en energisk og kreativ person som elsker å ha det gøy? Da har jeg drømmejobben for deg! Jeg er en 16 år gammel jente som søker..

Myre

Deltid

15 august, 2024

Givende jobb med trivelige dager – assistenter (BPA) søkes til dame i Narvik.

Jeg er ei dame på 44 år som bor i egen bolig på Ankenes. Jeg vil beskrive meg selv som en blid og hyggelig dame. Noen dager har jeg behov..

Ankenes

Deltid

1 august, 2024

Dame 47 år søker kvinnelig personlig assistent (BPA) til Ankenes

Jeg er ei hyggelig og omgjengelig dame på 47 år som bor på Ankenes sammen med min samboer og katt. Vi har en nydelig utsikt fra vår bolig…

Ankenes

Deltid

1 august, 2024

Kvinne på 52 år fra Syria søker etter kvinnelige assistenter (BPA)

Er du flink til å være selvstendig og finner du kreative løsninger på hverdagslige utfordringer? Ønsker du å bruke noe av din tid på å..

Tromsø

Deltid

Løpende

53 år gammel kvinne fra Syria søker BPA-assistenter

Er du en person som er varm og omsorgsfull, og som ønsker å gjøre en positiv forskjell i livet til andre? Jeg er en 53 år gammel kvinne fra..

Tromsø

Deltid

Løpende

Trenger du en ekstrajobb? Vi søker vikarer!

Jeg er en sosial og aktiv gutt på 15 år og ønsker meg stødige assistenter, som ser muligheter over begrensinger. Som min personlig..

Bardufoss

Deltid

Løpende

BPA søkes til ung aktiv dame på Finnsnes

Hei!Jeg heter Tina og er en aktiv og utadvendt dame på 27 år. Jeg bor i egen leilighet og har egen bil, og trives med å leve et selvstendig..

Finnsnes

Deltid

Løpende

Vær en lysende stjerne i noens liv: BPA-assistent søkes til Ritvi!

Er du glad i musikk, film, bading og idrett?Hei! Jeg heter Ritvi, og jeg er en supermorsom jente på 11 år. Jeg går på Tromsø Internasjonale..

Krokelvdalen

Deltid

Løpende

Mer enn bare omsorg: BPA-assistent til engasjert mann med fokus på rehabilitering og livskvalitet

Jeg har alltid levd et aktivt liv fylt med trening, friluftsliv og ekstremsport. Før snøskredet i 2022 var jeg en dedikert randonee-kjører..

Tromsø

Deltid

Løpende

Erle søker nye managers

Vi søker etter deg som ønsker fast stilling i en fleksibel turnus. Turnusen er delt inn i 4 uker, der dine uker vil se slik ut; 7 dager..

Alta

Deltid

Løpende

Hyggelig og rolig dame i 30-årene søker BPA-assistent til fast stilling

Jeg er en voksen dame i 30 årene med fysisk funksjonsnedsettelse, som ser etter en stabil person som kan bistå meg med praktiske gjøremål i..

Hammerfest

Deltid

Løpende

Nattevakter søkes

Studerer du eller er du engasjert innenfor pedagogiske fag og søker etter en mulighet for faglig relevant erfaring? Studerer du sykepleie..

Alta

Heltid

Løpende

Støttende og motiverende personlig assistent (BPA) søkes til et inkluderende arbeidsmiljø

Er du klar for et nytt eventyr der du kan gjøre en positiv forskjell i en ung kvinnes liv?Jeg er 26 år og bor i en flott og moderne..

Tomasjord

Deltid

Løpende

Assistent søkes til en blid og morsom liten fyr!

Jeg er gutt på snart 10 år som søker en eller flere assistenter til mitt BPA-team i Øksfjord i Loppa Kommune. Jeg er en blid og morsom fyr,..

Øksfjord

Deltid

Løpende

Kvinne (22) søker flere BPA-assistenter

Vi søker nye medarbeidere i vårt unike team som i øyeblikket teller 8 personer. Hovedpersonen i dette teamet er en 22 år gammel kvinne, som..

Øksfjord

Deltid

Løpende

Min fremtidige assistent – Søker empatisk og omsorgsfull person

Er du empatisk, omsorgsfull og fleksibel? Du er over 20 år og snakker norsk eller engelsk? Da kan dette være drømmejobben for deg:Jeg er en..

Myre

Deltid

Løpende

Sosial og samfunnsengasjert gutt søker BPA i Lofoten (Svolvær)

Jeg er en sosial og samfunnsengasjert gutt på 18 år som søker assistenter til min nyoppstartede BPA ordning. Jeg bor i Svolvær sammen med..

Svolvær

Deltid

Løpende

Personlig assistent søkes til gutt 7 år i Bardu

Jeg er en gutt på 7 år som bor på Setermoen med min familie. Jeg trives godt på skolen og det gir meg mye glede å være sammen med mine..

Bardu

Fast prosent

Løpende

Voksen, sosial mann søker etter assistent (BPA) på Skjervøy!

Jeg heter Arne Kvamme, og jeg er på utkikk etter en personlig assistent som kan være en viktig del av mitt daglige liv her på Skjervøy..

Skjervøy

Heltid

Løpende

BPA assistent

Vi er to brødre på 27 og 31 år som trenger assistanse til dagliglivets gjøremål. På grunn av vår muskelsykdom er vi rullestolbrukere og..

Lakselv

Heltid

Løpende

BPA søkes til blid lillebror

😊 Hei! Jeg er en gutt på 9 år og bor på koselige Lyngseidet sammen med min flotte mamma, tøffe storebror og den søteste lille hunden..

Lyngseidet

Deltid

Løpende

BPA, funksjonsassistent

Jeg er en 55 år gammel dame som var svært aktiv og sporty før jeg ble rammet av en sykdom for 4 år siden. Jeg sitter i rullestol og får..

Kvaløya

Deltid

Løpende

Personlige assistenter (BPA) med og uten fagutdanning søkes til blid og aktiv gutt

Jeg er en blid og aktiv gutt på 9 år. Jeg bor i vakre Gratangen sammen med mine foreldre, to søsken og vår 1 år gamle hund. Jeg går i 4…

Gratangen

Heltid

Løpende

Mann i 60-årene søker etter engasjerte assistenter i Tromsø

Jeg er en mann i 60-årene og søker etter assistenter til mitt BPA-team.Vi er en liten familie med ett barn på grunnskolen og en som er..

Tromsø

Deltid

Løpende

10-årig gutt søker trygge og omsorgsfulle assistenter

Hei, jeg er Martin! Jeg bor på Silsand sammen med mamma og pappa. Akkurat nå går jeg i 5. klasse på Silsand barneskole. Jeg er litt..

Silsand

Deltid

Løpende

Rolig kvinne søker omsorgsfulle assistenter på dagtid

Jeg er en rolig og omgjengelig kvinne på 60 år som bor aleine i egen leilighet i Ballangen sentrum. Jeg har redusert mobilitet og variert..

Ballangen

Deltid

Løpende

Personlig assistent (BPA) søkes til snill og musikkinteressert mann

Jeg er en mann på 66 år, og jeg har en vennlig og omgjengelig natur med masse godt humør. Min livslange lidenskap er musikk, og jeg har en..

Tromsø

Deltid

Løpende

Brukerstyrt personlig assistent (BPA) søkes til May Kristin

Jeg er en glad, sosial og aktiv jente på snart 18 år som søker assistenter til min ny oppstartete BPA ordning. Jeg bor i min egen koselige..

Lakselv

Heltid

Løpende

Er du JUSS student? Og ønsker du deg en givende og meningsfull deltidsjobb?

Student søker en serviceinnstilt, fleksibel og pliktoppfyllende personlig assistent.Siden jeg studerer rettsvitenskap, søker jeg deg som..

Tromsø

Deltid

Løpende

Driftige assistenter med godt humør søkes i Hammerfest!

Hei. Jeg er en mann på 55 år som søker assistenter til mitt BPA-team i idylliske Hammerfest. Jeg er utdannet ambulansearbeider som ble..

Hammerfest

Deltid

Løpende

Voksen mann søker selvstendige BPA-assistenter

Jeg er en 62 år gammel mann som ble lam fra skuldrene og ned etter en trafikkulykke i 2014. Som et resultat av dette, er jeg avhengig av..

Tromsø

Deltid

Løpende

Ungdom søker BPA

Jeg er en ungdom som skal starte på vg2 IT i Nordreisa fra høsten. Hverdagene er jeg på Storslett, og bor i leilighet nært skolen, men når..

Storslett

Deltid

Løpende

Fotballinteressert gutt, 16 år søker personlig assistent (BPA) i medleverstilling

Hei. Jeg er en blid gutt på snart 17 år og bor i min egen leilighet, som har et ekstra rom tilgjengelig for assistenter. Jeg går mitt..

Lyngseidet

Deltid

Løpende